Uw bedrijf Brandveilig!

Totale ontzorging: Uw brandveiligheid? Onze zorg! Het hele brandveiligheidspakket onder één dak! Blusmiddelen, BHV training,  Brandmeldsystemen en Noodplannen en  jaarlijks onderhoud hiervan.  DUS Brandbeveiliging regelt dit allemaal voor u.

Wij hebben een checklist voor u samen gesteld om te checken of uw bedrijf brandveilig is.

Download checklist

Zo gaan wij te werk

DUS biedt een compleet brandveiligheidspakket aan voor uw bedrijf. Zo heeft u alles onder één dak. Denk hierbij aan:

Brandpreventie Advies
Installatie Brandmeldsystemen
BHV Training
Onderhoud

Wij komen graag een keer langs om u van advies te voorzien. Als partner kunnen we ons aan uw bedrijf binden. Dat betekent dat we alles regelen omtrent de brandveiligheid van uw bedrijf. Zo zullen we niet alleen rookmelders en brandblussers installeren, maar ook onderhouden. Daarnaast kunnen we uw werknemers ook BHV opleiden. Grotere bedrijven voorzien we graag van ontruimingsplattegronden.

Bij ons vindt u dus het hele plaatje onder één dak. Dit betekent dat u maar één contact persoon heeft voor alles wat met brandveiligheid te maken heeft. U focust zich op uw core business en wij regelen de brandveiligheid van uw bedrijf.

Uw brandveiligheid wordt helemaal onze zorg!

Mijn bedrijf Brandveilig

Waarom brandbeveiliging voor uw bedrijf?

Mensen onderschatten vaak de gevolgen van brand. Wist u bijvoorbeeld dat 90% van de bedrijven na een brand binnen 3 jaar failliet gaan. Dit wilt u toch ook voorkomen? Daarom is brandbeveiliging voor uw bedrijf van belang.

Daarnaast is het wettelijk verplicht om u te wapenen tegen brand d.m.v. blusmiddelen en brandmeldsystemen (lees: Brandveiligheid: maatregelen en vergunning). Ook is het wettelijk verplicht om minimaal 1 BHV’er binnen uw bedrijf te hebben

Om uw werknemers en uw klanten een veilige omgeving te bieden is het dus van belang om uw brandbeveiliging goed geregeld te hebben. DUS ontzorgt u hier graag in, door het complete plaatje aan te bieden. Zo heeft u maar één contactpersoon voor alle zaken omtrent de brandbeveiliging van uw bedrijf.

Advies op maat
Brandveilig bedrijf