Producten 2019-10-13T13:40:40+01:00

Blusmiddelen

DUS Brandbeveiliging levert verschillende soorten blusmiddelen.

U kunt bij ons terecht voor kleine sprayblussers, handblussers  en muurhaspels. Voor elk doeleinde heeft DUS een blusmiddel op maat.

Al deze blusmiddelen zijn volledig gekeurd volgens de geldende NEN-normen en REOB richtlijnen. Wij van DUS bieden de mogelijkheid om ook uw blusmiddelen jaarlijks te onderhouden en te checken.

Bekijk blusmiddelen
Blusmiddelen

Brandmeldsystemen

DUS Brandbeveiliging levert diverse soorten rook-, hitte- en koolmonoxidemelders.

Wij bieden u een ruime keus in brandmeldsystemen; zowel “stand-alone” melders, als de “draadloos koppelbare” melders. De draadloos koppelbare rookmelders hebben het grote voordeel dat bij een branddetectie alle rookmelders die aan elkaar gekoppeld zijn worden geactiveerd. Hierdoor weet u zeker dat alle aanwezig personen tijdig worden gealarmeerd en het object veilig kunnen verlaten.

Alle door DUS Brandbeveiliging aangeboden brandmeldsystemen zijn goedgekeurd volgens de NEN2555:2008 en komen als goed tot zeer goed uit recent uitgevoerde testen van het NVWA.

Bekijk brandmeldsystemen
Brandmeldsystemen

Opleiding & Training

In de ARBO-wet is opgenomen dat iedere werkgever verplicht is een goede bedrijfshulpverlening te organiseren en in dit kader één of meer BHV’ers aan te wijzen. 

DUS Brandbeveiliging biedt u een totaalpakket aan inzake uw BHV organisatie. Van basisopleidingen tot jaarlijkse herhalingstrainingen en van BHV-plan tot Bedrijfsnoodplan.

Wij beschikken over diverse instructeurs uit de dagelijkse (professionele) hulpverlening.

Onze trainingen
Opleidingen en Training

Noodplannen

Uw werknemers extra veiligheid bieden is toch wat u wilt als werkgever?

DUS Brandbeveiliging verzorgt uw bedrijfsnoodplannen i.c.m. ontruimingsplattegronden.

Door onze ruime kennis en ervaring op dit gebied kunnen wij snel en op maat diverse ontruimingsplattegronden voor uw bedrijf/instelling ontwikkelen. Deze voldoen aan de wettelijke regelgeving en de daarbij behorende NEN 1414 normering.

Noodplannen
Noodplan

Verhuur

DUS Brandbeveiliging verhuurt nu ook alle soorten kleine blusmiddelen.

Wij verhuren (brand)blussers voor festivals, popconcerten, sportevenementen, beurzen, tijdelijke evenementenlocaties maar ook voor kleine evenementen zoals buurtfeesten, optochten en bruiloften. Bij ons kunt u op ieder moment terecht voor het huren van een enkele tot honderden blusmiddelen. Het is mogelijk om de brandblussers te laten bezorgen op uw locatie of zelf op te halen op onze locatie in Lichtenvoorde.

Het is al mogelijk om brandblussers te huren vanaf één dag. Er is geen vereist minimum of maximaal aantal huurdagen.  Wij beschikken over alle soorten en maten brandblussers met toebehoren.

Meer informatie

DUS Brandbeveiliging,

Uw partner in brandveilig leven!