DUS Brandbeveiliging

Wij zijn ‘All-inclusive’ partner op gebied van brandveiligheid voor bedrijven in de Achterhoek. Ook voor particulieren regelen wij brandveilig wonen.

Ervaring bij de Brandweer

Tijdens ons werk bij de Nederlandse Brandweer kwamen we keer op keer situaties tegen die niet goed beschermd zijn tegen brandgevaar. Hier wilden we verandering aan brengen. Door mensen de impact van brandmeldsystemen duidelijk te maken kunnen we erg veel schade en verdriet voorkomen. Daarom zijn we in 2014 met DUS Brandbeveiliging begonnen. Wij willen een brandveilige woon- en werkomgeving creëren voor iedereen in de Achterhoek.

Bekijk onze bedrijfsfilm eens om te zien hoe wij te werk gaan.

12,5 jaar ervaring bij de brandweer

12,5 jaar ervaring

Door onze 12,5 jaar ervaring bij de brandweer weten we als geen ander waar we op moeten letten. Zo kunnen we er voor zorgen dat het risico op brand zo klein mogelijk wordt gehouden, waardoor u en uw medewerkers in een brandveilige omgeving kunnen werken. Ook zorgen we ervoor dat uw huis goed beveiligd is tegen brand en de gevolgen er van. We zijn dus echt dé specialist op het gebied van brandveiligheid in de Achterhoek. Al 5 jaar zijn we gevestigd in Lichtenvoorde.

Ons doel

Wij willen een brandveilige woon- en werkomgeving voor iedereen in de Achterhoek creëren. Daarnaast willen we onze visie op brandbeveiliging delen, waardoor ons hele land in een brandveilige omgeving kan wonen en werken.

advies brandveiligheid

Dit bieden wij u

Totale ontzorging: Uw brandveiligheid? Onze zorg! Het hele brandveiligheidspakket onder één dak! Blusmiddelen, BHV training,  brandmeldsystemen en noodplannen.  DUS Brandbeveiliging regelt dit allemaal voor u.

Offerte aanvragen