Ons bedrijf 2019-09-28T17:10:07+01:00

DUS BRANDBEVEILIGING

Wij zijn DUS Brandbeveiliging, uw ‘All-inclusive’ partner. Zowel voor bedrijven als voor particulieren staan wij paraat.

DUS Brandbeveiliging uw zakelijke partner:

DUS biedt u een compleet Brandveiligheidspakket aan voor uw bedrijf. Zo heeft u alles onder één dak. Denk hierbij aan:

Bij ons vindt u dus het hele plaatje onder één dak. Dit betekent dat u maar één contact persoon heeft voor alles wat met brandveiligheid te maken heeft. Uw brandveiligheid wordt helemaal onze zorg.

Samenwerken met DUS
12,5 jaar ervaring bij de brandweer

DUS voor u als particulier

Ook voor u als particulier staan wij van DUS dagelijks voor u klaar. Nieuwe rookmelders, het plaatsen en onderhouden van blusmiddelen of advies over brandveiligheid is waar wij u bij kunnen helpen. 

Door onze 12,5 jaar ervaring bij de brandweer weten we als geen ander waar we op moeten letten. Zo kunnen we er voor zorgen dat het risico op brand zo klein mogelijk wordt gehouden, waardoor u en uw medewerkers in een veilige omgeving kunnen werken. Ook zorgen we ervoor dat uw huis goed beveiligd is tegen brand en de gevolgen er van.

Waarom DUS Brandbeveiliging?

Samengevat: Totale ontzorging: Uw brandveiligheid? Onze zorg! Het hele brandveiligheidspakket onder één dak! Geen omkijken meer naar training en onderhoud: DUS Brandbeveiliging regelt en monitort dit allemaal voor u.

Offerte aanvragen

DUS Brandbeveiliging,

Uw partner in brandveilig leven!